• Energiezuinige verlichting in 3 stappen

  Met de aanpak van Greenluxx kunt u in zeer korte tijd substantieel besparen op uw energieverbruik. Lees hieronder alles over ons stappenplan.

 • Greenluxx verlichtingsscan: stap 1

  Tijdens de Greenluxx Verlichtingsscan inventariseren we uw huidige situatie. Het aantal lampen, type, armatuur, leeftijd, en aantal branduren wordt door ons in kaart gebracht. Daarnaast kijken we naar uw Kwh-prijs en meten we desgewenst het huidige verbruik.

  Het resultaat is een advies op maat, inclusief een overzicht van de de investeringen, de besparingen en zaken als de terugverdientijd en de mogelijke reductie van CO2-uitstoot. Tevens nemen wij in de berekeningen de Energie-investeringsaftrek (EIA) mee.

  Lees hier meer over de Energie-investeringsaftrek.

 • Vrijblijvende proefopstelling: stap 2

  Vervolgens installeert Greenluxx de geadviseerde producten in één bepaalde ruimte, alles uiteraard in gezamenlijk overleg. Op deze manier kunt u zelf meten en ervaren wat het voor u betekent als de overstap naar energiezuinige verlichting is gemaakt. Aan de installatie van de proefopstelling zijn geen kosten verbonden.

 • Installatie: stap 3

  Tenslotte wordt de energiezuinige oplossing geïnstalleerd door onze erkende installateurs. In overleg is het ook mogelijk om de installatie in het weekend te laten plaatsvinden, zodat uw bedrijfsvoering zo min mogelijk hinder ondervindt. Op dit moment kunt u tevens gebruik maken van onze actie: bij iedere bestelling  > € 1.000 ontvangt u van ons gratis een Wattcher ter waarde van € 99,-

  Gratis Wattcher*