• Energiezuinige verlichtingsoplossingen

  Het gebruik van conventionele TL-buizen bij Nederlandse bedrijven is goed voor zo’n 20% van het totale zakelijke energieverbruik. En dit terwijl een besparing van 50% eenvoudig te realiseren is. Met de energiezuinige verlichtingsoplossingen van Greenluxx kunnen besparingen oplopen tot enkele duizende euro's per jaar! 

  Er zijn veel voordelen om te kiezen voor TL5 verlichting, maar de belangrijkste zijn de hoge lichtopbrengst en het lagere energieverbruik in vergelijking met conventionele TL-D buizen. Tijd om te stoppen met geld over de (TL) balk te gooien en te kiezen voor energiezuinige TL5 oplossingen van Greenluxx.

  Voordelen TL5

 • Energiezuinige IP66 armaturen

  Deze hoogwaardige armaturen zijn volledig vervaardigd uit polycarbonaat en volledig water en stofdicht. De armaturen beschikken over een Osram Professional voorschakelapparaat (standaard) en een aluminium spiegelreflector die ten minste 90% van het licht reflecteert. De armaturen worden standaard geleverd met RVS clips en doorvoerbedrading.

  De energiezuinige TL5 IP66 armaturen (ook bekend als IP65 armaturen of LEADER armaturen) zijn uitermate geschikt voor o.a. fabrieken, parkeergarages en buitenlocaties.

 • Energiezuinige kantoorarmaturen

  De T5 inlegarmaturen zijn voorzien van een geperforeerde beplating en een dubbel parabolisch hoogglans spiegel- of matte reflector. Door deze techniek gaat er zo min mogelijk energie verloren. Deze nieuwe energiezuinige inlegarmaturen zijn uitermate geschikt voor o.a. kantoren, winkels, scholen en openbare gebouwen. Gemiddeld besparen de inlegarmaturen zo'n 50%.

 • Armatuur ombouw en renovatie

  In de meeste gevallen verkeert uw huidige armatuur nog in goed staat en zou het kapitaalvernietiging zijn om deze te vervangen. In dat geval adviseert Greenluxx om de huidige armaturen te renoveren: het voorschakelapparaat wordt vervangen door een energiezuinige variant (standaard: Osram) en de armatuur wordt volledig geschikt gemaakt voor energiezuinige TL5 verlichting.

   

 • Energiezuinige Prismalence TRUST

  Het Prismalence lichtsysteem bespaart energie door de enorm efficiënte optiek. De energiebesparing in vergelijking met bestaande conventionele systemen, zoals hoge druk natrium (HDN), metaal halide, kwik en halogeen, loopt uiteen van 50% tot meer dan 75%.

 • TL5 adapters

  Met de TL5 adapter is een conventioneel TL-armatuur gemakkelijk in een energiezuinige variant om te zetten. Het bestaande TL-D armatuur hoeft niet vervangen te worden De TL5 adapter is een innovatief product dat op eenvoudige wijze een zeer snelle besparing op de verlichtingskosten realiseert.

  Door middel van het plaatsen van de adapter kan de besparing direct beginnen. Naast energiekostenbesparing wordt ook op het verwisselen van TL-buizen bespaard. De levensduur van de nieuwe T5 buis is namelijk gemiddeld drie keer langer dan die van de oude TL-buis.

  De adapters die wij toepassen branden al jaren probleemloos.