• LED spots

   

  Dankzij LED lampen mogelijk om 90% op uw verlichtingskosten te besparen. Onze LED spots zijn zo ontworpen dat ze bestaande lampen in een handomdraai kunnen vervangen. Zonder verlies in lichtopbrengst of merkbaar verschil in lichtkleur.

 • LED tubes

  LED tubes kunnen zeer geschikt zijn voor het verlichting van functionele ruimtes, zoals parkeergarages, magazijnen en portieken. De LED tubes van Greenluxx passen in alle standaard TL armaturen en zijn "plug and play". Besparingen van meer dan 70% zijn eenvoudig te realiseren!

 • LED kantoorarmaturen

  Inmiddels zijn LED kantoorarmaturen van dusdanig goede kwaliteit dat deze serieus toegepast kunnen worden voor het verlichten van de werkplek. Een voorbeeld is ons FlexiLightPanel. Het FlexiLightPanel combineert een prettige werkomgeving met een zeer gunstige lumen/watt verhouding. Een duurzame en energiezuinige oplossing. 

 • LED voor tankstations

  Speciaal voor tankstations: automatisch dimbare LED verlichting die tevens op afstand (via een App) instelbaar en aanpasbaar is. Besparingen tot meer dan 80% behoren tot de mogelijkheden! 

Direct contact

Neem contact met ons per Email.